10 Mart 2013 Pazar

tatlı çeşitleri






elmalı  Strudel


fırın sütlaç





10 yorum:

Hayattan Azıcık dedi ki...

Bunların hepsini istiyorummm...Olasa da yesek dedim gece gece ellerinize emeğinize sağlık.

Adsız dedi ki...

banu hanım sizin sayenizde nefis şeyler yapıyorum misafirlerime ama çoktandır yeni tarifler eklemiyorsunuz özledik tariflerinizi sevgiyle

Adsız dedi ki...

herşey harika görünüyor ellerinize sağlık

banu kırmızıgül dedi ki...

tesekkur ederım.

Fatma Mermer dedi ki...

çok güzeller ellerinize sağlık canım süpersin

Adsız dedi ki...

offf bunlar harikaaa banu hanım keşkül tarifi bulamadım sitenizde yazarsanız çok sevinirim sizin tariflerinize güveniyorum

Adsız dedi ki...

merhaba banu hanım keşkül tarifi varsa lütfen yayınlayın yada burdan yazın lütfeeeeeennnnnnnnnn

banu kırmızıgül dedi ki...

keskul tarıfı:
1 lıtre sut
200 gr tozseker
2 yumurta sarısı
80 gr badem fıle kavrulmus
80 gr pırınc unu
100 ml krema
sut seker ve krema kaynatılır pırıncunu ve yumurta sarısı sutten azar azar alınarak ılıklastırılır cırpılır sute eklenır. karıstırılarak kıvama getırılır.kavrulmus fıle badem eklenır ve kaselere pay edılır.

ayrı bır keskul daha kolay:

1 lıtre sut
250 gr seker kaynatılır. ayrı bır kabta 50 gr mısır nısastası va 1 paket vanılya su ıle acılır boza kıvamında acılsın cok su eklemeyın. kaynayan sute karıstırılark eklenır kavrulmus badem eklenır kaselere pay edılır. kolay gelsın

Adsız dedi ki...

peki son bi soru bademler dişemi gelicek Hindistan cevizi var yediklerimde buna katsak olurmu nekadar teşekkürler

banu kırmızıgül dedi ki...

ıstersen bademlerı butun kavur ekle dıse gelsın yanı fıle olarak degıl butun olarak fıle olarakta ezmeden ekle dıse gelsın ıstersen ez. sonucta nasıl tercıh edersen. hındıstan cevızı zevkıne gore ekle sana kalmıs. kolay gelsın.