yarımküre pasta - muss kremalı

Kutsal Annelerin Anneler Gününü Kutlarım... bu nefis pastayı yapmak için öncelikle Nüans, Fermo veya pastacılık malzemeleri satış yerinden 22 cm. çapında yarımküre kalıp almanız gerekiyor. tarif ölçü ve yapım aşamalarını biraz değistirdim. tarifi frambuazlı veya başka meyvelerden de yapabilirsiniz. meyveli yaptığım zaman yapım aşamalarının resimlerini yayınlayacağım... Malzemer: pandıspanya tarif burda muss tarifi: 300 gr kuvertur bitter çikolata 2 yumurta 5 yumurta sarısı 60 gr toz şeker 30 ml su 4 adet yaprak jelatın 450 ml krema 30 gr orta ince kıyılmış fındık pasta arsasına tane çikolata üzerine glaze: 140 gr kuvertur bitter çikolata 110 gr krema yapılışı: kremayı kısık ateste ısıtın cikolatayı ekleyin erisin ılıyınca kıvama gelince kullanın. Yapılışı: kakaolu pandispanyayı yarımküre kalıbının ebadında küçültün. 2 pat elde edin.biri diğerinden büyük olsun. muss hazırlamak için: çikolatayı benmari eritin ılısın. yumurtaları 5 dakika çırpın. şeker ve suyu küçük bir çezvede kaynatı...