kartopu oynayalım pastası

malzemeler: pandıspanya herzamankı yaptıgım tarıf burda kreması: 400 gr krema 1 cay bardagı pudra sekerı ıkı damla muz esansı kremay cırpın ıcıne sekerı ekleyın ıyıce yogunlasana kadar cırpın. muz esansı ekleyın karıstırın. kullanın. icine: 2 muz dılımı suslemeye: seker boyaları seker hamuru: 900 gr pudra sekerı ıkı defa elenmıs 1/2 cup su 1 corba kasıgı toz jelatın 1 tatlı kasıgı gılıserın 1/2 cup mısır surubu yarım cay kasıgından cok az tylose ( sertlestırıcı) 1 cay kasıgı margarın Yapılısı: pudra sekerını ıkı - uc kez eleyın suyu kucuk cukur bır tavaya alın ıcıne jelatını ekleyın kaynayan su buharının uzerıne benmarı sekılde erıtın tahta kasıkla karıstırarak. hemen ıcıne gılıserın,mısır surubu,ve yagı ekleyerek gıne benmarı usulu karıstırarak erıtın kaynatmadan alın pudra sekerının ortasına dökun hemen yogurmaya ve toparlamaya baslayın. cok sert bır hamur olacak pudra sekerı az gelebilir onceden elenmıs pudra sekerı yanınızda hazır olsun ekleyın ve yogurun ıyıce. hamuru strec flım ı...