coco tartölet

Çikolatalı krema ve taze hindistan cevizinin buluşmasını tahmin ediyorsunuzdur. tavsiye ederim. üç hafta yokum ailemle yarım kalan tatil için Antalyaya gideceğiz tekrar göruşmek üzere sevgiler.. Malzemeler: tart için: 100 gr tereyağı oda ısısında 1 türk fincanı toz şeker 2 çorba kaşığı dolusu kakao 1 tutam tuz 3 çorba kaşığı soğuk su 1,5 su bardağı un siz ayarlayın İçine: çikolatalı pastacı kreması : 1 kilo süt 250 gr şeker 5 yumurta 100 gr un 75 gr nişasta 100 gr tereyağı vanılya yapılışı: 5 yumurta , şeker, nişasta ve un sutun çok az süt ile karıstırılır eretilir.1 litre süt kaynatılır. içine karısım hızlı bir sekilde dökülür karıstırılarak pisirilir. mermere veya düz temiz bir tepsiye yayılır. ılıklasınca kaba alınır yağ ilave edilir çırpılır.içine 300 gr erimis ılık bitter ilave edilir tekrar çırpılır. not: yarım ölçü yapın derim. kolay olsun diyorsanız çikolatalı creme ole içine çikolata rendesi arzu ederseniz üzerine taze rendelenmiş hindistan cevizi Yapılışı: yağ ve şeker elle ...