Krokanlı Pasta

nasıl lezzetli oldu anlatamam denemenizi öneririm. favori pastalarım arasına girdi bile. :)) malzemeler: pandıspanya için: 6 yumurta 6 çorba kasığı toz seker 3 çorba kasığı mısır nişastası 5 çorba kasığı un 1 tatlı kasığı limon suyu 1 çay kasığı kabartma tozu 1,5 çorba kasığı kakao yapılışı: yumurta sarılarını akını ayırın. aklarını 3 çorba kasığı seker ile kar beyazı olana kadır çırpın. baska bir kapta yumurta sarılarını 3 çorba kasığı toz sekerle 3 dakika iyice çırpın biraz yoğunlassın ve beyaza yakın renk alsın.yumurta sarısını akın ıçıne tahta kasıkla karıstırarak ekleyin biraz karıstırın. unu ikiye ayırın eleyerek ekleyin tahta kasıkla yavaşça karıstırın. dibi yağlanmıs kelepçeli 26 cm. kalıba dökun.165 derecede pisirin. çok güzel kabardı. krokan için: hazırda alabılırsınız ama ben evde yaptım. 1 su bardağı seker, 1 su bardağı fındık ve 1 tatlı kasığı yağı teflon tavaya aldım kısık ateste tahta kasık yardımı ile karemelize ettim. yağlanmıs tepsiye yaydım soğuyunca kırdım pastaya ...