malzemeler: 4 adat milföy hamuru 300 gr pastacı kreması 300 gr çırpılmış krem şanti 400 gr taze küçük doğranmış çilek üzerine pudra şekeri Yapılışı: milföy hamurları oda ısısına gelince unlu zeminde 50 cm. boyunda 20 cm genişliğinde merdane ile açın tepsiye dizin üzerine çatalla vb. ile heryerini delin önceden ızınmış 200 derecede pişirin çıkarın soğusun. diğer milföylerede aynı işlemi sırayla yapın. soğuyan milföylerden birinin üzerine beyaz pastacı kremasından sürün üzerine çiek serpin kremşanti ile çileklerin üzerini kaplayın pasta yapar gibi diğer milföy hamurunu üzerine koyun aynı işlemi yapın 4 kat olacak veya 3 - en üst kata krema sürmeyin bol pudra şekeri serpin dinlensin dilimleyin servis yapın. p astacı kreması için: 2 yumurta 3 çorba kaşığı un 2 çorba kaşığı nişasta 5 çorba kaşığı şeker 700 ml süt 2 kasık magarın veya 100 gr benmarı erımıs ılık beyaz cıkolata vanılya Yapılısı: celık tencereye yumurtalar kırılır. ıcıne un, nışasta, seker eklenır ...