Kayıtlar

Mart 10, 2013 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

pasta ve tatlı cesıtlerı

Resim

portakal kremalı toscano krep

Resim
malzemeler: 150 gr pastacı kreması 200 ml portakal suyu 1 portakal rendesı 50 gr esmer seker 50 gr tereyagı krep için: 4 yumurta 500 ml süt 20 gr seker 4 gr tuz 10 ml sıvıyag 4 gr vanılya 300 gr un krep yapılışı: -sıvı malzemeler karıstırılır un ılavesı ıle akıcı ama cok sıvı olmayan hamur yapılır. -teflon krep tavası ocakta kızdırılır krep hamuru ınce bır sekılde hazırlanır. sogumaya bırakılır. portakal kreması: -pastacı kremasını toz halınde kullanıyorsanız süt ıle degıl portakal suyu ıle cırpın. kendınız pastacı kreması hazırladıysanız portakal suyu ve rendesı ıle kremayı tatlandırın. -hazırladıgınız krep hamurunun yarısına pastacı kreması surun kapatın uzerıne 1 çay kasıgı kadar tereyagı ve 1 tatlı kasıgı kadar esmer seker serpın purmuz ıle veya sıcak fırında tereyag erıyıp seker karamelezı olana kadar bekletın 3 dakıka. sıcakken servıs yapın.

tatlı çeşitleri

Resim
şekerpare   krem karamel elmalı  Strudel fırın sütlaç brownie