9 Şubat 2011 Çarşamba

profiterol

7 yorum:

derya dedi ki...

Balımmm ellerine sağlık bayılırım profiterole:))Tek kişilik pastala
rında süper ahçıların en güzeli ko
caman öpüyorum.

humeyra dedi ki...

sayfanızdaki herşey aşağıdan yukarı harika görünüyor. Ellerinize sağlık. Tam seyirlik...

feray dedi ki...

Banucum bayıldım profiterollere,
ellerine sağlık canım benim..
Sevgiler..

evatolyesi dedi ki...

Profiterolü çok severim ve yapmak hiç zor gelmez ama pastada hiç kullanmadım deniyeceğim :) ellerinize sağlık

handan dedi ki...

ay bunlar harika gel beni ye diyolar :)))))ellerine sağlık

senem dedi ki...

Merhaba, ellerinize sağlık harika olmuş.Ancak genelde tariflerinizde çok yumurta kullanıyorsunuz daha az yumurta ile olmaz mı?sanki bana çok yumurta olursa yumurta kokuyo ve ağır oluyor gibi geliyor.Yoksa çok yumurta konulunca daha mı lezzetli oluyor anlayamadım.Aydınlatırsanız sevinirim.Ayrıca pastalarınızın süslemeside çok hoş.

banu gökşin dedi ki...

teşekkur ederım

tarıflerın yumurta cok kullanılıyor :) olması

yumurta olcusu tarıfe az gelıyorsa yapılan hamur vb. guzel olmaz kıvam acısından. yumurta kokmaz ıyı pısırılemedıgınden veya köy yumurtası kullanılıyorsa olabılır.ayrıca yumurtanın kabartma ozellıgı var olmassa olmazlardan yanı.
profıterolun hamurunu kabartan yumurtadır az koyarsanız sert olur kıvamını almaz.
lezzetı ayrı tabı.