kestane topları ve İSS başarısı


Tarif:

1 kilo haşlanmış kestane içi
3 çeşit çikolata
- 300 gr bitter
- 300 gr frambuaz
- 300 gr beyaz
hepsini benmari eritin

Ganaj için

300 ml krema
300 gr bitter ile ganaj hazırlayın. kremayı sık sık karıştırarak kaynatın bitteri ekleyin altını kapatın sogusun, kenarda bekletin.

Yapılışı:

kestane püresini yuvarlayın istediğiniz büyüklükte. erimiş çikolatalaya batırın sonsun süsleyin ganajla servis yapın.




İSS CHEFS BAŞARILARI

Yorumlar

PeNeLoPe dedi ki…
İlk kez kestaneli toplara rastladım, kesinlikle denenmeli, harika görünüyor..
Unknown dedi ki…
Balımmmmmmmm başarılarının artarak devamını dilerim.Kestaneye aşığım ellerine sağlık enfes öpüyorum.

Bu blogdaki popüler yayınlar

frambuazlı kek

tel kadayıflı kek

eclair ve pastalar için parlak sos yapimi