27 Nisan 2012 Cuma

kestane topları ve İSS başarısı


Tarif:

1 kilo haşlanmış kestane içi
3 çeşit çikolata
- 300 gr bitter
- 300 gr frambuaz
- 300 gr beyaz
hepsini benmari eritin

Ganaj için

300 ml krema
300 gr bitter ile ganaj hazırlayın. kremayı sık sık karıştırarak kaynatın bitteri ekleyin altını kapatın sogusun, kenarda bekletin.

Yapılışı:

kestane püresini yuvarlayın istediğiniz büyüklükte. erimiş çikolatalaya batırın sonsun süsleyin ganajla servis yapın.




İSS CHEFS BAŞARILARI

2 yorum:

PeNeLoPe dedi ki...

İlk kez kestaneli toplara rastladım, kesinlikle denenmeli, harika görünüyor..

derya dedi ki...

Balımmmmmmmm başarılarının artarak devamını dilerim.Kestaneye aşığım ellerine sağlık enfes öpüyorum.