Hazır fırsat bulmuşken işlerden, sizlere daha öncede denediğim ve çok sevdiğimiz ”hindistan cevizli toplar” tarifini paylaşmak istedim. Nefis bir tad ve çok kolay. Hindistan cevizine ve limon aromasına bayılanlar için bulunmaz bir tarif. 425 g dan

Malzemeler:

2 su bardağı hindistan cevizi rendesi

1/2 su bardağı toz şeker

2 yumurta akı

1,5 çorba kaşığı limon kabuğu rendesi veya lime limon kabuğu ( yeşil renkte oluyor)

ve yağlı kağıt.

Yapılışı:

1- fırını 180 dereceye ayarlayın

2- hindistan cevizi, tozşeker, yumurta akı ve limon kabuğunu 2-3 dakika mikserle çırpın.

3- elinizle biraz yoğurun. Cevizden küçük yuvarlayın elinizde.

4- yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine dizin.

5- önceden ısınmış 180 derecedeki fırında 10-12 dakika beyaz pişirin.Fırın tepsisinde soğuyunca servis yapın…

24 adet çıkıyor…