milpro pasta
![](http://1.bp.blogspot.com/_TcDTeePtIUY/R9E-jo0v46I/AAAAAAAABZQ/EccKBSDrY_4/s400/100_0989.jpg)
Malzemeler:
4 adet milföy kareleri
profiterol hamuru ve yapımı burda
beyaz kreması burda
karamel sos
Yapılışı:
milföy hamurunu yan yana kare sekılde dızın yumusamıs olacak. kenarlarına hazırladıgınız profıterol hamurunu krema torbasına doldurun ve kalınca sıkın. kucuk boylarda prefıterol hamurunu sıkın. onceden ısınmı 175 derecede kızarana kadar pısırın.hazırladıgınız beyaz kremayı profıterollerın ıcıne sıkın. kare profıterol hamurunu ortadan ıkıye kesın arasına krema sıkın mılfoyu kesmeyın altta pat olarak kalıcak. mılföy ün uzerıne beyaz krema ıle sıkarak susleyın. karemel sosu hazırlayın kucuk profıterollerı karemel sosuna bulayın elınıze dıkkat edın yanmasın. pastanın kenarlarını susleyın. dınlensın servıs yapın.
karemel sosun yapımı:
1 su bardağı şekerı, 1 çorba kaşığı suyu ve 1 tatlı kaşığı limon suynunu tencerede kaynatın karıstırın karamel rengıne ve duru bır kıvama gelence sıcakken profıterollerın üzerine batırın cıkartın sogusun pastayı suleyin.
Yorumlar
nefis bir pasta olmuş.....tam da diyete başladık ::))))
Ellerin dert görmesin canım...
İyi hafta sonları diliyorum...
Sevgiyle,
İlkay
nefis bir tarif olmuş. Ellerine sağlık.
Sıcacık sevgiler..
www.misssgibi.com
sevgilerimle
zaten profiterol de milföy de yeterince muhteşem.bir araya gelince dehşet bişi olmuştur eminim.ellerine sağlık şekercim...Belçikadan öpücükler
www.tees.blogcu.com
ne yapmışsınız harika birşey bu yaa böyel bir sunumda ilk defa görüyorum bence isimde hoş olmuş:)
ellerinize sağlık,kesinlikel yapılmalı bu pasta kesin.
www.kelebeklisaniyeler.blogcu.com
Sevgilerimle
Emine
kadinlar gunun kutlu olsun
yeni adresim
http://ninomutfakta.blogspot.com/
Zehra
gerçekten çok kolay bir pastaymış.
çok da lezzetli görünüytor ellerine sağlık.
ben bu pastanı nasıl atlamışım yahu!... Harika bir şey.
Ellerine sağlık:)
harika bir görüntü eminim tadıda çok güzeldir ellerine sağlık en kısa zamanda deniyeceğim ayrıca o yukarıdaki midyeli kalamarlı pilavda öylee...
www.blogcu.com/anemonunmutfagi