Wellborn Luxury Hotel’den sevgi dolu pastalar





http://www.bizimyaka.com/haber-17037-Wellborn-Luxury-Hotelden-sevgi-dolu-pastalar


http://www.ozgurkocaeli.com.tr/haber/en-ozel-ask-pastalari-120853.html

Her ay renkli bir etkinliğe ev sahipliği yapan Wellborn Luxury Hotel 13 Şubat’ta da Sevgililer Günü özel etkinliğini gerçekleştirdi.
Çarşamba günü çay saatine gelen konuklar, Lobby Lounge’da gerçekleşen etkinlikte; enfes bir pastanın yapımına tanık olup, bu sevgi dolu lezzeti tatma şansına sahip oldu
Wellborn Luxury Hotel’de pasta şefi olarak görev yapan Banu Kırmızıgül, uzun yıllara dayanan pastacılıktaki ustalığını, sevgiyle harmanlayarak konuklara hem görsel şölen yaşattı hem de damakları tatlandırdı. Wellborn Luxury Hotel’in yoğun ilgi gören çay saati Sevgililer Günü etkinliği ile daha da renklendi. Dileyenler otel pastanesinden bu pastayı alarak sevdiklerine tatlı mı tatlı bir sürpriz yaptı. Konuklar pasta yapımından sonra ise, otel mutfağında hazırlanan diğer lezzetler eşliğinde dostlarıyla birlikte çay keyfine devam etti.

PASTA KEYFİ
Lobby Lounge’da her gün 15:00-18:00 arasında düzenlenen çay saatleri, keyifli sohbetlere tanıklık ediyor. Türk misafirperverliğinin en güzel örneğinin yaşatıldığı çay saatlerinde porselen çaydanlık ve fincanlar ile yapılan şık servis konuklara kendilerine ayrıcalıklı hissettiriyor. Wellborn Luxury Hotel, Sevgililer Günü kutlamasını unutulmayacak bir anıya dönüştürmek isteyenler için de özel lezzetlerden oluşan bir mönü hazırladı. 14 Şubat’ı kaçıranlar, 15 ve 16 Şubat’ta da aynı keyfi yaşama şansına sahipler…


Wellborn Luxury Hotel’den sevgi dolu pastalar


Başiskele Karşıyaka mevkiinde 22 bin metre kare alan üzerine kurulu olan Wellborn Luxury Hotel’de her ay farklı bir etkinlik yapılıyor. Hotel’in Genel Müdürlüğünü üstlenen Behiye Şalk, beraberinde deneyimli kadrosuyla, müşterilerine en iyiyi sunmayı hedefliyor.
Bu ay ki etkinlik 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel düzenlendi. Hotel’in her gün 15.00-18.00 saatleri arasında gerçekleşen çay saatine gelen konuklar, önceki gün Aşk Pastası yapımına tanık oldu.
SICAK BİR KARŞILAMA
Wellborn Luxury Hotel’de ayın etkinliği 13 Şubat’ta, özel programla gerçekleşti. 14 Şubat Sevgililer günü için özel düzenlenen etkinlikte konuklar Otelin Genel Müdürü Behiye Şalk, Satış ve Pazarlama Müdürü Selbin Okyay, Pazarlama Yetkilisi Nilüfer Arslan, etkinliği organize eden Şele Organizasyon ve Pr’nin sahibi Gülay Şele ve Medya İlişkiler Direktörü Lelya Latin tarafından kapıda karşılandı.

GÖRSEL ŞÖLEN

Lobby Lounge’da gerçekleşen ayın etkinliğine pasta yapımı damgasını vurdu.  Wellborn Luxury Hotel’in Pasta Şefi Banu Kırmızgül, uzun yıllara dayanan ustalığını sevgiyle harmanladı. Yaptığı Aşk Pastasıyla hem görsel şölen yaşattı, hem de konukların damaklarını tatlandırdı. Wellborn Luxury Hotel’in yoğun ilgi gören çay saati Sevgililer Günü etkinliği ile daha bir renklenirken katılımcılar bu sevgi dolu lezzeti aynı zamanda tatma ve Pasta Şefi Banu Kırmızıgül ile birlikte yapma şansına da sahipti. Bu arada dileyenler otelin pastanesinden bu pastayı alarak sevdiklerine tatlı mı tatlı bir sürpriz yaptı. Çay keyfi, Frambuaz ve Vişne Soslu Çikolatalı Muss’lu pasta yapımının ardından otel mutfağında hazırlanan diğer lezzetlerle devam etti.

BUGÜN VE YARIN AYNI UYGULAMA

Wellborn Luxury Hotel, Sevgililer Günü kutlamasını unutulmayacak bir anıya dönüştürmek için özel lezzetlerden oluşan bir mönü hazırlarken önceki gün ve dünü kaçıranlar için bugün ve yarın aynı saatte, aynı uygulamanın gerçekleşeceği belirtildi



Yorumlar

Adsız dedi ki…
Banu Hanim,
sitenizin takipcilerindenim ve tariflerinizi de begenerek uyguluyorum ama,yeni haliyle sitenizi hic begenmedim dogruyu. Sanki her sey yarim yamalak gibi...Halbuki bir tarif tamamiyle göz önünde olmali.
Selamlar...

Bu blogdaki popüler yayınlar

frambuazlı kek

tel kadayıflı kek

eclair ve pastalar için parlak sos yapimi