28 Eylül 2010 Salı

porsiyonluk çikolatalı muss pasta




Çikolatalı muss pastayı küçük kalıplarda hazırlayıp dondurucuda  3-4  saat dondurduktan sonra kendi zevkinize göre hazırlanmış olduğunuz tabaklarla servis yapabilirsiniz.
tarifini daha önce paylaşmıştım burda

4 yorum:

derya dedi ki...

Balımmm sabahın köründe nasıl canım çekti anlatamam ellerine sağlık çok öpüyorum.

Fuat Gencal dedi ki...

Hayırlı sabahlar, Çok güzel, çok leziz görünüyor. Ellerinize sağlık.

Saygılar.

Gülcan dedi ki...

hakkaten sabah sabah yapılırmı bu ya benimde canım çok çekti.

mutfaktaki rüya - Arzu- dedi ki...

çok lezzetli görünüyorlar.ellerinize sağlık.