porsiyonluk çikolatalı muss pasta




Çikolatalı muss pastayı küçük kalıplarda hazırlayıp dondurucuda  3-4  saat dondurduktan sonra kendi zevkinize göre hazırlanmış olduğunuz tabaklarla servis yapabilirsiniz.
tarifini daha önce paylaşmıştım burda

Yorumlar

Unknown dedi ki…
Balımmm sabahın köründe nasıl canım çekti anlatamam ellerine sağlık çok öpüyorum.
fuat gencal dedi ki…
Hayırlı sabahlar, Çok güzel, çok leziz görünüyor. Ellerinize sağlık.

Saygılar.
Gülcan dedi ki…
hakkaten sabah sabah yapılırmı bu ya benimde canım çok çekti.
Unknown dedi ki…
çok lezzetli görünüyorlar.ellerinize sağlık.

Bu blogdaki popüler yayınlar

frambuazlı kek

tel kadayıflı kek

eclair ve pastalar için parlak sos yapimi