Ana içeriğe atla

Schoko-Igel Kuchen / Çikolatalı Kirpi Pasta

Damaktad Gül arkadaşımın sitesinde gördüğüm Schoko-Igel Kuchen / Çikolatalı Kirpi Pastayı çok beğendim ve hafta sonu denedim. Herkes bayıldı. Ben sadece küre şeklinde yaptım. Hazırladığım kekin hamurunu yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisinde pişirdim ve büyük çember kalıplarla patlara kestim, aralarına karamelli sos sürerek küre kalıbın içine dizdim. (Siz istediğiniz bir krema vb. sürebilirsiniz). Üstüne ganaj hazırladım sürdüm. Bitter ve süt kremasıyla hazırladığım sosu döktüm. servis yaptım.

Gülüm teşekkür ederim..

Not: Antep fıstığını hamura toz halinde ekledim…

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

frambuazlı kek

tel kadayıflı kek

eclair ve pastalar için parlak sos yapimi