tag:blogger.com,1999:blog-2795422721500207122.post5859539425328667709..comments2023-11-02T18:10:17.061+03:00Comments on Chef Banu kırmızıgül: damla sakızlı kurabiyebanu kırmızıgülhttp://www.blogger.com/profile/11911825608418912642noreply@blogger.comBlogger1125tag:blogger.com,1999:blog-2795422721500207122.post-20551370555416299582010-07-09T20:31:01.513+03:002010-07-09T20:31:01.513+03:00Merhabalar..Bugünlerde oldukça yoğun olmalısınız t...Merhabalar..Bugünlerde oldukça yoğun olmalısınız tarif eklemediğinize göre...Bende sizin tariflerinizi herfırsatta yapmaya çalışıyorum ama ara verdim...Hasta oldum.Hava bir öyle bir böyle oluncada toparlanamadım...Ama dün bu tarifinizi denedim.Yarım ölçü yapayım dedim gittim 2 yumurta sarısını lap diye hamura ekledim.İnsan ateşi varken düşünemiyormuş bunu anladım:))Sonrada biraz fazla unu kaçırdım.Ona rağmen fena olmadı.Hatta şimdi bir tane attım ağzıma...Güzel olmuş yaaa..dedim kendime.Kızlara tattırdım.Tarçın baskın olmuş dediler.Oysaki oldukça azdı.Tarçınımın kalitesinden dedim:))Birşey sormak istiyorum.Neden mısır nişastası da buğday nişastası değil..Vede damla sakızını kolay ezmenin bir yolu var mı?Sinir oluyorum tabağıma ve birbirine yapışmasına..Herşey için teşekkürler...su tünaynoreply@blogger.com